7 yaşındaki çocuğun gözüne maçta davul tokmağı geldi: "Bunu yapan insan olamaz"

7 yaşındaki çocuğun gözüne maçta davul tokmağı geldi: "Bunu yapan insan olamaz"​
7 yaşındaki çocuğun gözüne maçta davul tokmağı geldi: "Bunu yapan insan olamaz"​

Pazar günü oynanan ve Akhisarspor'un 6-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan Trabzonspor-Akhisarspor maçında 7 yaşındaki bir Trabzonspor taraftarının gözünü davulcu tokmağı geldi.

Akhisar-Trabzonspor maçında büyük talihsizlik. 7 yaşındaki minik bir taraftar, gözüne davulcu tokmağı gelmesi sonucu ağır yaralandı.

Kaynak: AA
Kaynak: AA

Spor Toto Süper Ligi'nin 8.haftasında Akhisarspor'un Trabzonspor'u 1-6 mağlup ettiği maçta korkunç bir olay yaşandı. Maçın sonlarına doğru Trabzonspor taraftarları arasında sinir ve gerilimin arttığı anlarda, bir davulcu tokmağını bir grup taraftarın üzerine doğru fırlattı. Davulcunun elinden fırlayan tokmak 7 yaşındaki Mevlüt Mert Pehlivan'ın gözüne geldi ve minik taraftar ağır yaralandı.

Kaynak: AA
Kaynak: AA

Gözünde şişlikler oluşan 7 yaşındaki Mert hastanede tedavi edildi. Maçta yaşadıkları bu olaya sert tepki gösteren baba Şenol Pehlivan; "Bunu yapan insan olamaz" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

  • "Tribünde davul çalan bir kişi bir anda elindeki tokmağı taraftarların üzerine attı. Atılan tokmak oğlumun kafasına isabet etti. Gözünde şişlikler oluşan oğlumu hastaneye kaldırarak tedavi altına aldık. Bu kişiden de şikayetçi olduk. Böyle taraftar olmaz olsun. Kendi taraftarına tokmak atan bir kişiden Trabzonspor'a ne fayda gelir ki. Bu çocuğu ben daha Trabzonspor maçlarına nasıl götüreceğim. Zaten artık maçlara gitmeyeceğim diyor."