Ahmet Nur Çebi'den yabancı sınırı açıklaması

Çebi: Hazırlık varsa yabancı sınırını getirsinler!
Çebi: Hazırlık varsa yabancı sınırını getirsinler!

Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi, son günlerde Beşiktaş'ın gündemini meşgul eden konular hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Asbaşkanı Çebi son günlerde gündeme bomba gibi oturan Caner-Talisca kavgasından yabancı sınırına kadar kamuoyunu meşgul eden birçok konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor maçı sonrasında kavga eden iki futbolcuya ceza verilmesine taraftar olmadığını ifade etti.

Caner-Talisca kavgası
"2 futbolcunun birbirleri ile tartışmaları anlamsız bir şekilde çok abartılmıştır. Ben pozitif anlamda bakıyorum. Her ikisi de Beşiktaş'ın başarısı için medeni bir biçimde tartışmışlardır. Arkadaşlarımızın daha savunmasını almadık. Dediğim şekilde ise ceza almalarını düşünmüyorum."
Caner-Talisca kavgası "2 futbolcunun birbirleri ile tartışmaları anlamsız bir şekilde çok abartılmıştır. Ben pozitif anlamda bakıyorum. Her ikisi de Beşiktaş'ın başarısı için medeni bir biçimde tartışmışlardır. Arkadaşlarımızın daha savunmasını almadık. Dediğim şekilde ise ceza almalarını düşünmüyorum."
"Şu an transfer zor"
"Başkan Brezilya'ya gitti ama şu an transfer düşünmüyoruz. İhtiyacımız olduğunu da düşünmüyorum. Her mevkide yüksek kalitede alternatiflere sahibiz."
"Şu an transfer zor" "Başkan Brezilya'ya gitti ama şu an transfer düşünmüyoruz. İhtiyacımız olduğunu da düşünmüyorum. Her mevkide yüksek kalitede alternatiflere sahibiz."
"Hazırlık varsa yabancı sınırını getirsinler!"
"Yabancı sınırı Türk futboluna katkı yapacaksa tamam. Ama altyapıyı düzenlemeden katkı sağlayamazsınız. Bugün itibariyle yabancı sınırı için Türkiye'de herhangi bir zemin olduğunu düşünmüyorum. Türk futbolunda hala altyapı sorununu konuşuyoruz. Hazırlık varsa yabancı sınırını getirsinler."
"Hazırlık varsa yabancı sınırını getirsinler!" "Yabancı sınırı Türk futboluna katkı yapacaksa tamam. Ama altyapıyı düzenlemeden katkı sağlayamazsınız. Bugün itibariyle yabancı sınırı için Türkiye'de herhangi bir zemin olduğunu düşünmüyorum. Türk futbolunda hala altyapı sorununu konuşuyoruz. Hazırlık varsa yabancı sınırını getirsinler."