Alanyaspor Başkanından Vagner Love isyanı: Bu yapılan ahlaksızlık!

Alanyaspor Başkanından Vagner Love isyanı: Bu yapılan ahlaksızlık!
Alanyaspor Başkanından Vagner Love isyanı: Bu yapılan ahlaksızlık!

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavauşoğlu, Galatasaray'ın Vagner Love'u istediği haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, Terim'in tercüman aracılığıyla Vagner Love'u aradığını iddia etti. Galatasaray'dan ise bu iddiaya cevap gecikmedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in devre arası transfer döneminde Alanyaspor'dan Brezilyalı forvet Vagner Love'u istediği iddia edilmişti.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, A Spor canlı yayınına bağlanarak Vagner Love transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu;

  • "Vagner Love için resmi bir teklif yok. Fikret Orman başkan ile aramız iyidir. Telefon ile görüşürüz. Ama bir teklif yok. Vagner'i bir kulübün tercümanı arıyor. Bir kulübün teknik direktörü futbolcusuna arattırıyor. Ben bunları ahlaksızca buluyorum açıkçası... Fatih Terim, tercümana arattırıyor Vagner Love'ı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e saygı duyuyorum. Çok kaliteli, değerli, saygılı biri. Ben onun bilgisi dahilinde olduğunu sanmıyorum. Öyle bir şey olsa zaten onu arardım. Bunu kulübe mal etmeyiz. Teknik direktörün yaptığı hata olarak düşünüyorum. Ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum. Etik bulmuyorum. Fatih Terim'in Vagner Love'ı arattığını, Türkiye'ye Vagner Love'ı getiren Cenk Meriç Yazıcı bana söyledi."

GALATASARAY: LİSTEMİZDE YOK

Dün akşam Alanyaspor cephesinden yapılan açıklamaların akabinde sarı kırmızılı kulüp resmi sitesinden cevap verdi.Galatasaray, oyuncunun transfer listesinde olmadığını ifade etti.

  • "Galatasaray olarak transfer sürecinde oyuncu-kulüp-menajer dengelerini gözetme konusunda son derece tecrübeli bir kulübüz. Adı geçen değerli oyuncuyla ilgili kulübümüz adına hocamız, tercümanımız veya idari çalışanlarımız hiçbir girişimde bulunmamıştır. Diğer yandan oyuncu, transfer listemizde de bulunmamaktadır. Böyle bir planlamamız olsaydı öncelikle tabii ki değerli Alanyaspor başkanımızı arardık. Kendilerinden de basın yerine bizi aramalarını beklediğimiz gibi. Saygılarımızla..."