Ali Palabıyık'ın notu belli oldu

Ali Palabıyık
Ali Palabıyık

Hafta sonu oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesinde gösterdiği yönetimle iki ekibi de memnun edemeyen Ali Palabıyık'ın aldığı not belli oldu.

Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesini yöneten ve maç sonunda iki tarafın da eleştirilerine maruz kalan Ali Palabıyık'ın notu belli oldu.

Ali Palabıyık iki tarafı da memnun edememesine rağmen yüksek bir not aldı. Hürriyet'in haberine göre maçın gözlemcisi Yunus Yıldırım, Ali Palabıyık'a sezonun en yüksek notlarından biri olan 8.4 puan verdi.

1 POZİSYON HARİÇ HEPSİNDE DOĞRU KARAR VERDİ

İyi ve verimli performans’ anlamına gelen bu notla Palabıyık, önümüzdeki dönemde daha kritik maçlarda görev alabilecek. Yıldırım’ın zorlu karşılaşmada Palabıyık’ın verdiği kararların hemen hepsini doğru bulduğu, sadece Fenerbahçe’nin golünden önce topun Alper Potuk’tan çıkıp çıkmadığı konusunda tereddütte kaldığı bildirildi.

Maçı değerlendiren hakem hocaları Ali Palabıyık’ın, Alper Potuk’un ayağına kasıtlı olarak basan Pereira ve Kucka ile Abdülkadir Ömür’e sert müdahalede bulunan Fernandao’nun kırmızı kart görmesi gerektiği görüşünde birleşmişti.