Ankaragücü’nden Beşiktaş’a bilet göndermesi

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner
Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner

Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan MKE Ankaragücü, hafta sonu oynanacak karşılaşma öncesinde ilginç karar aldı. Başkent ekibi, siyah beyazlılarla yapılacak maçta deplasman tribününün bilet fiyatını 1 TL olarak belirledi. Bu kararın sebebi bilinmezken sosyal medyada, iki takım arasında 2012 yılında oynanan kupa mücadelesinde Beşiktaş taraftarının sergilediği tavra karşılık verildiği şeklinde yorumlandı.

Süper Lig'in köklü ekiplerinden MKE Ankaragücü, hafta sonu Beşiktaş’la oynayacakları maç öncesi deplasman tribününün bilet fiyatını 1 TL olarak açıkladı.

ANKARAGÜCÜ-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş’ı konuk edecek. Cumartesi günü oynanacak maçın biletleri Pazartesi satışa sunuldu.

Ankaragücü yönetimi taraftarı selamlıyor...
Ankaragücü yönetimi taraftarı selamlıyor...

Kulüpten ilk olarak "Beşiktaş Jimnastik Kulübü biletleri satışa sunuluyor" açıklaması yapıldı hemen ardından yapılan ikinci açıklamada ise “Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında karşılaşacağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü maçının deplasman tribünü bilet fiyatı Yönetim Kurulu’muz tarafından 1 TL olarak belirlenmiştir" denildi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARININ 1 LİRA ATMIŞTI

Kulübün aldığı bu karar sosyal medyada hızla yayılırken, Ankaragücü taraftarından yoğun ilgi gördü. Öte yandan 2012 yılının Kasım ayında Beşiktaş ile Ankaragücü arasında oynanan ve Beşiktaş’ın 3-2 kazandığı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında, Beşiktaş taraftarı, o dönemde ekonomik açıdan zor günler geçiren Ankaragücü takımı oyuncularına1 lira atmıştı.

Arşiv: Beşiktaş taraftarı takımlarını destekliyor...
Arşiv: Beşiktaş taraftarı takımlarını destekliyor...

ANKARAGÜCÜ-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Ankaragücü’nün yeni stadı Eryaman Stadı’nda maçların ne zaman oynanmaya başlanacağı henüz kesinlik kazanmadı. Mücadelenin 24 Kasım Cumartesi günü Eryaman Stadı’nda oynanması amaçlanıyor ancak pürüzlerin çıkması halinde buradaki ilk maçın 8 Aralık Cumartesi günü Ankaragücü-Medipol Başakşehir maçıyla stat kapılarının açılacağı ön görülüyor.