Antalyaspor'dan Eto'o'nun geleceği hakkında açıklama

​Antalyaspor'dan Eto'o'nun geleceği hakkında açıklama
​Antalyaspor'dan Eto'o'nun geleceği hakkında açıklama

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Kamerunlu yıldız oyuncuları Samuel Eto'o'nun muhtemelen başka bir takıma transfer olmayacağını söyledi.

Arıcı, yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun sakatlığı nedeniyle Teleset Mobilya Akhisarspor maçında oynayamadığını açıkladı.

Kamerunlu oyuncunun transfer durumunun netleşmediğini bildiren Arıcı, futbolcuyla ilgili kendilerine gelen resmi bir teklifin olmadığını vurguladı.

Cumhur Arıcı, ara transfer döneminin 31 Ocak'ta sona ereceğini anımsatarak, şu ifadeleri kullandı:

  • "3 gün içinde Eto'o'nun durumu da netleşmiş olacak. Eto'o, muhtemelen Antalya'da kalacak. İnşallah da kalır. Biz, başından beri kalmasını arzuluyorduk. O da kalmak istediğini söylüyordu. İnşallah Eto'o, Yeni Malatyaspor maçında oynayacak."

NASRİ İLE BUGÜN YOLLAR AYRILIYOR

Fransız futbolcu Samir Nasri'nin kendileriyle olan iki yıllık sözleşmesinin bugün feshedileceğini ve yıldız oyuncunun serbest kalacağını belirten Arıcı, şöyle devam etti:

  • "Nasri'nin avukatları bugün Antalya'ya gelecek. Bizim açımızdan bitti, her anlamda bitti. Hukuki süreç tamamlanmamıştı, o da bugün tamamlanacak. Alacakları konusunda zaten daha önce anlaşma yapmıştık. Geleceğe dönük herhangi bir şey ödenmeyecek. Ödeme planı yapıldı, imza altına alınacak sadece. O süreç bitti."

OTOBÜSE TAŞLI

Arıcı, Manisa'dan dönen Antalyaspor kafilesini taşıyan otobüse Denizli'de taşlı saldırı düzenlenmesine ilişkin ise soruşturmanın Denizli Emniyet Müdürlüğünce sürdürüldüğünü aktardı.

Olaydan sonra polisin, takımı ve taraftarları taşıyan otobüslerin şehirden güvenli bir şekilde çıkmasını sağladığını anlatan Arıcı, şu değerlendirmede bulundu:

  • "Bir ya da birkaç kendini bilmez kişinin gerçekleştirdiği saldırı. Emniyetimiz saldırgan ya da saldırganların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Tek sevincimiz, kafilemizdeki hiçbir kimsenin burnunun dahi kanamaması. Bu saldırı, Denizlispor'a ya da Denizli halkına mal edilemez. Denizlispor ve birçok taraftar derneğinden olayın hemen akabinde yapılan kınama açıklamaları, bizleri memnun etti."