Arda Turan cuma gününe kadar takımdan gönderilecek!

​Arda Turan cuma gününe kadar takımdan gönderilecek!
​Arda Turan cuma gününe kadar takımdan gönderilecek!

Barcelona'ya büyük beklentiler ile transfer olan ancan yeni teknik direktör Valverde'nin gözüne giremeyen Arda Turan dahil 7 futbolcu cuma gününe kadar takımdan gönderilecek.

GZT DIŞ BASIN- Barcelona'da yaşanılan teknik direktör değişikliği sonucunda takımın başına gelen Ernesto Valverde'nin gözüne giremeyen 7 futbolcu ile yollar ayrılıyor.

İspanyol AS gazetesinin haberine transfer dönemi 1 Eylül'de bitiyor olması Valverde'yi harekete geçirdi. Yönetime cuma gününe kadar bu 7 futbolcunun gönderilmesi yönünde rapor verdi.

Bu 7 futbolcu arasında milli yıldız Arda Turan'da var. 7 futbolcunun satılık, kiralık ya da sözleşme feshetme yoluyla takımdan gönderileceği iddia edildi

Takımdan gönderilecek oyuncular ise Arda Turan, Rafinha, Andre Gomes, Douglas, Vermaelen, Marlon ve Munir olarak açıklandı.

vermaelen
vermaelen

Douglas'ın Bursaspor'a gelmesi beklenirken Andre Gomes'in Juventus'a transfer olması bekleniyor.

douglas
douglas

Munir'e Fiorentina talip. Marlon'un herhangi bir takıma kiralanması bekleniyor.

Munir
Munir

Rafinha için Milan iddiaları konuşulurken Vermaelen'in Roma'ya gideceği konuşuluyor.

Rafinha
Rafinha

Arda Turan ise en sorunlu bölüm olarak görülüyor. Maaşından vazgeçmeyen ve oynamasa bile takımdan ayrılmak istemeyen Arda Turan'a verilen 7 numaralı formanın geri alınması ve oyuncunun La Liga lisansının iptali söz konusu.

Galatasaray'ın gelişmeleri yakından takip ettiği ve en avantajlı bir şekilde Arda Turan'ı takıma katmak için son ana kadar bekleyeceği belirtiliyor.