Arda Turan'a 16 maç ceza!

Arda Turan'ın aldığı ceza tarihe geçti.
Arda Turan'ın aldığı ceza tarihe geçti.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Sivasspor maçındaki sportmenliğe aykırı hareketleri sebebiyle Arda Turan'a 16 maç ceza verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan'a 16 maç men cezası verdi.

Kurulun toplantısından sonra yapılan açıklamada, Arda Turan'ın Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Demir Grup Sivasspor maçında hakeme yönelik saldırısı sonrası gördüğü kırmızı kart nedeniyle 10, ihracından sonra hakeme hakareti ve tehdidi sebebiyle üçer olmak üzere toplam 16 müsabakadan men edildiği belirtildi.

Arda Turan'a ayrıca 39 bin lira para cezası verildiği de aktarıldı.
Arda Turan'a ayrıca 39 bin lira para cezası verildiği de aktarıldı.

Aynı maçta çift sarı karttan kırmızı kart gören Medipol Başakşehirli futbolcu Mossoro'ya toplam 5 maç ceza verildiği açıklandı.

Mossoro'nun hakeme yönelik fiili müdahalesi nedeniyle 3, rakip futbolcuya sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle ise 1 maç ceza verildiği ifade edildi. Çift sarı karttan kırmızı kart gördüğü için de otomatik olarak 1 maç ceza alan Mossoro'nun toplam cezasının 5 karşılaşmadan men olduğu kaydedildi.

🤔 Arda Turan'a verilen ceza sence ağır mı? Yoksa yerinde mi?

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()