Arda Turan'dan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran hareket

Arda Turan Galatasaray
Arda Turan Galatasaray

Barcelona forması giyen Arda Turan, yine Instagram üzerinden gündemi alevlendirdi. Arda Turan, 'Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır' pankartı önünde çekilen bir fotoğrafını beğendi.

Galatasaray’a döneceği öne sürülen Arda Turan, yine sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı hareketle sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz günlerde milli takıma geri döndüğünü açıklayan Arda Turan, bu kez de Galatasaray cephesini hareketlendirdi. Arda, 2007 yılındaSöz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır’ pankartının önünde Sion’a attığı golden sonra çekilen fotoğrafı beğendi.

Yeni Şafak Spor’un Instagram hesabından paylaştığı söz konusu görseli beğenen Arda Turan’ın bu hamlesi, sarı kırmızılı takıma geri dönmeye sıcak baktığı şeklinde yorumlandı.Hafta içinde servis edilen diğer haberlerde de, yıldız oyuncunun Cenk Ergün ile görüştüğü ve ’66 numaralı formayı kimseye vermeyin’ dediği öne sürülmüştü.

Başkan Dursun Özbek de son günlerde yaptığı her açıklamada, Arda Turan’ın futbolu Galatasaray’da bırakmasını arzuladıklarını ifade ederek transfere açık kapı bırakıyor.