Arda Turan'ın basın toplantısındaki Çinli kim?

​Arda Turan'ın basın toplantısındaki Çinli kim?
​Arda Turan'ın basın toplantısındaki Çinli kim?

Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olan Arda Turan, bugün turuncu-lacivertlilere 2.5 yıllığına imza attı. İmza törenine transferin gerçekleşmesinde katkısı olan sponsor firmaların yöneticileri de katıldı. Yöneticilerin arasındaki bir isim ise dikkat çekerken, o ismin kim olduğu merak konusu oldu.

Barcelona'dan 2.5 yıllığına kiralanan Arda Turan, bugün kendisini Başakşehirli yapan imzayı attı. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği futbolcunun imza töreninde herkesin dikkatini çeken bir isim de yer aldı.

Başakşehir'e transferi mali açıdan tartışma konusu olan Arda Turan'ın imza töreninde bu transfere sponsor olan firmaların yöneticileri de yer aldı. Makro Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan ve Medipol Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özer Koca'nın katıldığı törende Çinli yatırım şirketi olan Evershine Group Holding Kurucu Ortağı Ngai Hung Chiu da yer aldı.

  • Chiu, yaptığı kısa açıklamada futboldaki idolünün Arda Turan olduğunu söylerken transferin Başakşehir'e katkı sağlaması temennisinde bulundu.