Arda Turan'ın Galatasaray'a neden gelmediği ortaya çıktı

​Arda Turan'ın Galatasaray'a neden gelmediği ortaya çıktı
​Arda Turan'ın Galatasaray'a neden gelmediği ortaya çıktı

Galatasaray'a transfer olacağı uzun süredir konuşulan ancak tercihini Barcelona'da kalmaktan yana kullanan Arda Turan, Galatasaraylı taraftarların kendisine tavırlı olmasından dolayı bu kararı almış.

Arda Turan'ın Galatasaray'a gelmemesinin altında yatan sebep ortaya çıktı. Uzun süredir hem Türk medyasının hem de İspanyol medyasının "Arda Turan Türkiye'ye dönüyor" başlıklı haberleri gerçeği yakalayamadı. Çünkü Arda Turan, Barcelona'da kalmaya karar verdi. Peki, Arda Turan'ın Galatasaray'a transfer olmamasındaki sebep neydi?

Barcelona ve Galatasaray kapıları sonuna kadar açmış, hatta saygın İspanyol gazetesi Marca da Arda Turan'ın yuvaya döneceğini yazmıştı. Ancak taraftarın kendisine 'tavırlı' olduğunu düşünen milli yıldız, son anda Katalan ekibinde kalmaya karar verdi, buluşma başka bahara kaldı.

Arda Turan'ın menajeri olan Ahmet Bulut da bu gelişmeyi destekleyen ''Arda tercihini Barcelona'da kalmaktan yana kullandı. Bu arada deneyimli oyuncu dünkü idmanda sakatlandı, durumu yapılacak kontroller sonrası netlik kazanacak'' açıklamasını yapmıştı.