Avrupa'da yılın takası için bomba iddia: Arda Turan - Mesut Özil

Arda Turan Mesut Özil
Arda Turan Mesut Özil

Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo Gazetesi, Arda Turan - Mesut Özil takası için girişimler olduğunu yazdı.

GZT Spor Dış Haberler – La Liga devi Barcelona’daki geleceği belirsizliğini koruyan Arda Turan için son günlerin en çarpıcı iddiası ortaya atıldı.

İsmi Galatasaray ve Monaco ile anılan milli yıldızın, Arsenal forması giyen Mesut Özilile takaslanacağı öne sürüldü. İspanyol basının önemli kuruluşlarından olan Mundo Deportivo Gazetesi, Barcelona’nın Mesut Özil’e karşılık Arda Turan’ı gözden çıkardığını satırlarına taşıdı.

Haberde ayrıca Arsenal’ın da Arda Turan için istekli olduğu belirtilirken, görüşmelerin birkaç haftadır sürdüğü iddia edildi.

Arda Turan için Monaco iddiası

Katalan kulübüne yakınlığıyla bilinen gazete, 29 Ağustos tarihli haberinde Monaco'nun da milli futbolcu ile ilgilendiğini belirtmişti.

Haberde, Monaco ile yakın bağları bulunan dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes'in Dembele’nin imza töreni sonrasında Barcelonalı yetkililer ile görüşerek Arda Turan transferini masaya yatırdığı ifade edilmişti.