Aykut Kocaman listeyi verdi: Fenerbahçe'de yolcular belli

​Aykut Kocaman listeyi verdi: Fenerbahçe'de yolcular belli
​Aykut Kocaman listeyi verdi: Fenerbahçe'de yolcular belli

Son anda istifadan dönen Aykut Kocaman, yönetime takımda istemediği 5 futbolcunun ismini verdi. Devre arasında neşter vurulacak.

Fenerbahçe'de yöneticilerin baskısıyla istifadan vazgeçen ve tekrar takımın başında çalışmalarına devam eden Aykut Kocaman, 5 futbolcunun biletini kesti.

Takım içinde yapılacak operasyonla ilgili asbaşkan Ali Yıldırım ile görüşen teknik direktör Aykut Kocaman, takımda istemediği ve transfer edilmesini istediği isimleri Ali Yıldırım'a bildirdi. Yeni oyunculara yer açmak için bu 5 futbolcuyla mutlaka yolların ayrılacağı belirtildi.

İşte o isimler:

Fenerbahçe'de bileti kesilen isimlerin başında Aatıf Chahechouhe geliyor. 2 sezon önce Sivasspor'dan transfer edilen Faslı futbolcu, bu sezon giydiği 9 karşılaşmada etkisiz bir görüntü sergiledi.

Asist ve gol katkısı da yapamayan futbolcu için eski kulübü Sivasspor'un devrede olduğu öğrenildi.

Bu sezon Villarreal'den büyük beklentilerle transfer edilen ancak şu ana kadar gol katkısı dahi yapamayan Soldado'ya Japonya'dan teklifler geldiği öğrenildi.

Fenerbahçe, tekliflerin resmileşmesi durumunda İspanyol oyuncuyu devre arasında elden çıkartabilir. İsmail Köybaşı da sergilediği kötü performantan dolayı Aykut Kocaman'ın gönderilecekler listesinde yer alıyor.

BURSASPOR İLE TAKAS

Aykut Kocaman'ın kadroda düşünmediği diğer iki isim Mehmet Topal ve Fernandao'nun Bursaspor'a gitmesi gündemde. Fenerbahçe, Bursaspor'dan Mehmet Topal ve Fernandao karşılığında Harun Tekin ve Aziz Behich'i isteyecek.