Aykut Kocaman’dan öğrencilerine: Önümüzde kimse duramaz

​Aykut Kocaman’dan öğrencilerine: Önümüzde kimse duramaz
​Aykut Kocaman’dan öğrencilerine: Önümüzde kimse duramaz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman öğrencilerinden lige verilen milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi. Kocaman’ın, “Sahaya iyi bir motivasyonla çıktıktan sonra önümüzde kimse duramaz” dediği ileri sürüldü.

Futbolda liglere milli maç arası verildi. Bu ara en çok da lige kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe’ye iyi gelecek gibi…

Çalışmalar başladı

Sarı-lacivertli ekip Süper Lig’in 8. haftasında evinde karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına milli takımlarında olan oyuncularından yoksun olarak başladı.

Affettirmek istiyorlar

Yaşadığı puan kayıplarının ardından peş peşe Yeni Malatyaspor ve Galatasaray’la karşılaşacak olan Fenerbahçe söz konusu iki maçı da kazanıp taraftarlarına kendini affettirmenin planlarını yapıyor.

“Şampiyonluk parolası”

Teknik direktör Aykut Kocaman, milli takım kamplarına gitmeyen öğrencileriyle özel bir toplantı gerçekleştirdi. Kocaman’ın öğrencilerine, “Lige şampiyonluk parolasıyla başladık. Şansız puan kayıpları yaşadık. Ancak bu her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Önümüzde uzun bir maraton var. Çok çalışıp sahaya tam motivasyonla çıktığımız da kimseler önümüzde duramaz” dediği ileri sürüldü.