Aykut Kocaman'ı istifadan Eto'o vazgeçirdi

Aykut Kocaman Eto'o'yu duyunca vazgeçti
Aykut Kocaman Eto'o'yu duyunca vazgeçti

Fenerbahçe Yönetimi, istifa sinyalleri veren Aykut Kocaman'ı, “Eto’o‘yu transfer edeceğiz” diyerek istifadan vazgeçirdi.

Sarı lacivertli ekipte takımdan ayrılmanın eşiğinden dönen Aykut Kocaman'ın nasıl ikna edildiği ortaya çıktı. Fenerbahçe yönetiminin "Sorunları çözeceğiz, istediğin transferleri yapacağız" diyerek tecrübeli hocayı istifadan geri döndürdüğü öğrenildi.

Teknik patron Kocaman'ın futboldan sorumlu yönetici Ali Yıldırım'la bir görüşme yaptığı bazı garantiler aldığı da öğrenildi. Aykut Kocaman devre arasında takımda operasyon yapacak ve bazı isimlerle yollarını ayıracak. Kocaman, bir transfer konusunda da söz aldı.

3 FUTBOLCUYA YOL GÖZÜKTÜ

Milliyet'in haberine göre; Aykut Kocaman, şu aşamada Fernandao, Robin Van Persie ve Mehmet Topal'ın takımdan gönderilmesini istedi. Kaptan Volkan Demirel'in bile takımda kalmasının şüpheli olduğu ifade ediliyor. Kocaman'ın Ali Yıldırım ile yaptığı görüşmede kadroya takviye istediği de öğrenildi.

Ara transferde öncelikli olarak golcü, sol bek ve orta saha alınacak. Golcü adayları arasında ilk sırada Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o yer alıyor. Takımdan ayrılmak istediği ileri sürülen 36 yaşındaki Kamerunlu yıldız için hazırlıklara başlandı bile.