Barcelona'da Arda'dan boşalacak yeri başka bir Türk dolduracak!

​Barcelona'da Arda'dan boşalacak yeri başka bir Türk dolduracak!
​Barcelona'da Arda'dan boşalacak yeri başka bir Türk dolduracak!

La Liga'da en güçlü rakiplerine fark atarak liderliğini sürdüren Barcelona, Ocak ayında milli yıldız Arda'dan boşalacak yeri yine bir başka Türk ile dolduracak.

Ocak ayının yaklaşmasıyla Barcelona gözünü ara transfereçevirdi. Real Madrid ve Atletico Madrid ile tam 10 puan farkla La Liga'da liderliğini sürdüren Katalan devi, Ocak ayında Arda ile yollarını ayırmaya hazırlanırken gündemine bir başka Türk yıldızı aldı.

Barcelona'nın, Arsenal ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mesut Özil'i devre arasında kadrosuna katacağı iddia edildi. Arsenal cephesi ise yıldız oyuncuyu devre arasında elden çıkararak, sezon sonu oyuncunun bedavaya gitmesine engel olmak istiyor.

YÖNETİM İKİYE BÖLÜNDÜ

Ocak ayı yaklaşırken Katalan devinde yapılacak transferler konusunda bazı ayrılıklar olduğu, yönetimin Mesut Özil ile Coutinho arasında ikiye bölündüğü ifade ediliyor.

Fakat ağır basan tarafın Türk asıllı Alman yıldızın olduğu söyleniyor. Barcelona, Mesut Özil'in sözleşmesinin sezon sonu bitecek olmasından dolayı Arsenal ile devre arasında uygun bir fiyata anlaşmayı planlıyor.

İngilizlerin saygın gazetelerinden Daily Mail'in verdiği habere göre, Mesut çok büyük ihtimalle ocak ayından itibaren Barça forması giyecek.

Öte yandan aynı haberde Katalanların Arda Turan'dan da kurtulmak istediklerini belirtildi.