Barcelona'nın B planı da boşa çıktı

Seri
Seri

Barcelona'da transfer çalışmaları bir türlü yolunda gitmiyor. Neymar'ın gidişinden sonra yerini doldurmaya çalışan Barcelona'ya, Nice'ten kötü haber geldi. Nice, başarılı orta saha oyuncusu Seri'nin 40 milyon euroluk serbest kalma opsiyonunun sona erdiğini, oyun için kendileriyle görüşmeleri gerektiğini Barcelona'ya iletti.

Katalan devi, Neymar'ın kulüpten ayrıldığı günden bu yana arayışlarına devam ediyor. Borussia Dortmund'dan Dembele'ye, Liverpool'dan Coutinho'ya ve en sonunda Nice'nin başarılı orta saha oyuncusu Seri'ye kancayı atan Barcelona transferlerde bir türlü başarıya ulaşamıyor.

Katalanlar, B planı olarak PSG'den Di Maria'yı ve Nice'den Jean-Michel Seri'yi düşünüyordu. Seri'nin sözleşmesinde bulunan 40 milyon euroluk serbest kalma opsiyonuna güvenen Barcelona'nın, hiçbir şey düşündüğü gibi gitmiyor. Nice'nin yaptığı açıklamaya göre, oyuncunun sözleşmesinde bulunan serbest kalma opsiyonu geçen Temmuz ayında sona ererken, bu nedenle oyuncu için kulüp ile iletişime geçilmesi gerekiyor.

Fransızların saygın gazetesi L'Equipe'nin iddiasına göre, Nice, Barcelona'dan Fildişili oyuncu için 40 milyondan fazlasını talep edecek.

'Oyuncu için fiyat belirlemedik'

Fransız kulübünün genel menajeri Fournier'in, Barcelona gazetesi Sports'a verdiği demeçte "Barcelona ile henüz pazarlık olmadı. İlerleyen günlerde görüşme olabilir. Şu anda sadece söylentiler var. Bu nedenle biz de oyuncu için fiyat belirlemiş değiliz. Kişisel fikrim, Seri'nin bu sezon bizimle olacağı yönünde. Tekliflere açık olduğu doğru ancak Seri Nice'te mutlu. Şampiyonlar Ligi'ne girsek de girmesek de" şeklinde konuşarak bu transfer girişiminin, Barcelona için çetin geçeceğinin emarelerini verdi.