Başkan Orman: Talisca'yı da alacağız

Orman
Orman

Başkan Fikret Orman'ın gündemdeki Lens transferine ilişkin açıklamaları Aziz Yıldırım'a cevap niteliğindeyken Talisca hakkında Benfica'nın gereken evrakları yollamadığını ifade etti.

Samsun'da Atiker Konyaspor ile karşılaşacakları Süper Kupa maçı öncesinde Fikret Orman'dan önemli açıklamalar geldi. Gündemdeki birçok konuya denğinen Orman, Lens ve Talisca'ya dair yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

A Spor'a demeç veren Siyah-Beyazlı kulübün başkanı, birçok önemli konuya değindi. Orman'ın ifadeleri şu şekilde: "Konyaspor ciddi bir rakip. Onlar da değerli dostlarımız. Dostluk içinde bir maç olsun. Beşiktaş olarak kendi işimizi yapmaya, taraftarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Lens'i Fenerbahçe'den almadıklarına vurgu yapan Başkan, Fenerbahçe'nin de büyük bir camia olduğunu vurguladı.

"Biz transfer faydalı olsun diye alıyoruz"

Açıklamaya devam eden başkan, "Biz transfer bize faydalı olsun diye alıyoruz. Lens'i Fenerbahçe'den almadık. Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i de Fenerbahçe ile sözleşmeleri bittikten sonra almıştık" dedi.

"Talisca'nın da bonservisini alırız"

Talisca'nın lisansını FIFA'dan almanın zor bir şey olmadığının altını çizen Orman, Talisca için Benfica'nın göndermesi gereken evrakları göndermediğini belirtti. Benfica'nın Talisca'yı yeni sözleşme yapmak için zorladığını söyleyen Başkan, "1 senelik sözleşmesi kalıyor, herhalde uzatsın diye baskı yapıyorlar. Biz onun da bonservisini alacağız" diyerek sözlerine son verdi.

(Kaynak: A spor)