Bayern Münih'in yıldızı Beşiktaşlı Pepe'yi aşağıladı

​Bayern Münih'in yıldızı Pepe'yi küçümsedi
​Bayern Münih'in yıldızı Pepe'yi küçümsedi

Bayern Münih'te forma giyen Mats Hummels, Beşiktaş'la oynayacakları Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesinde UEFA'nın düzenlediği ankette rakibi olan Pepe'yi küçümsedi.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş, 20 Şubat'ta deplasmanda Alman devi Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda karşılaşmaların başlamasıyla her iki tarafı da şimdiden heyecan sararken, her iki takım taraftarları ve oyuncuları saha dışında çekişmeye başladı. Bu çekişmenin fitilini ateşleyen ilk isim Bayern Münih cephesinde Mats Hummels oldu.

Karşılaşma öncesinde UEFA'nın resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda, taraftarlardan iki takımın defans oyuncuları Mats Hummels ile Pepe arasında bir seçim yapmaları istendi. Bayern Münihli stoper Mats Hummels'in ise bu karşılaşmaya tepkisi oldukça ilginç oldu.

"BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GALİBİYET OLMAYACAK"

Bavyera ekibinin Alman savunmacısı Hummels, resmi hesabından bu paylaşıma gönderme yaparak "Benim için dev bir galibiyet olmayacak" yorumunu düştü.

Beşiktaşlı taraftarların büyük tepkisini çeken Hummels, daha sonra bir tweet daha atarak şaka amaçlı böyle bir şey söylediğini ve kıyaslamayı zaten kaybettiğini belirtti.

Yaşanan bu olayın ardından ise Beşiktaşlı taraftarlar, gönderinin yorum bölümüne hücum ederek Mats Hummels'i topa tuttu.