Bayern Münih'li Rafinha'dan korkutan kaza

​Bayern Münih'li Rafinha'dan korkutan kaza
​Bayern Münih'li Rafinha'dan korkutan kaza

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşen Bayern Münih'in Brezilyalı sağ beki Rafinha trafik kazası geçirdi. Taraftar grubuyla görüşmeye giden Brezilyalı futbolcu, yoğun karlı yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve başka bir araca çarptı.

Geçen hafta sonu Bundesliga'da Bayern Münih formasıyla 300. maçına çıkan Rafinha, karşılaşmadan bir gün sonra bir taraftar buluşmasına giderken talihsiz bir kaza geçirdi.

Karlı yolda Rafinha'nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından gerçekleşen kazada, Brezilyalı futbolcu başka bir araca çarptı. Neyse ki her iki taraf da kazayı yara almadan ucuz atlattı. Brezilyalı futbolcuyu kazanın sonrasında olay yerinden, buluşacağı taraftar grubunun lideri aldı ve buluşmaya götürdü.

Rafinha'yı dört gözle bekleyen taraftarlar ise, 2 saatlik gecikmeye rağmen 32 yaşındaki oyuncuyu büyük çoşku ile karşılarken, Rafinha'ya moral verdiler.

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile ilk maçı 20 Şubat 2018’de Allianz Arena’da oynanacak. Rövanş ise 14 Mart’ta Vodafone Park’ta.