Bedavaya geldi, Beşiktaş'ı sırtlıyor!

Beşiktaş takımı.
Beşiktaş takımı.

Kariyeri bitmek üzereyken Beşiktaş'a bedavaya gelen Ryan Babel, eski günlerine döndü. Rıdvan Dilmen, yetenekli oyuncunun şu anki form durumuyla Barcelona'nın sol kanadında görev alabileceğini savundu.

Beşiktaş’ın bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Ryan Babel, siyah beyazlı ekipte ikinci baharını yaşıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde adeta küllerinden doğan Hollandalı yıldız, siyah beyazlı takımın 2017’nin Ocak ayından bu yana elde ettiği başarılarda önemli bir role sahip. 4 Ocak 2017 tarihinde Deportivo’dan Beşiktaş’a transfer olan Babel, o günden bu yana çıktığı 58 resmi maçta 19 gol atıp, 8 de asist yaptı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Son dönemde yükselen performansını kritik Trabzonspor deplasmanında attığı 2 golle taçlandıran Babel, içinde bulunduğumuz sezonda 33 maça 11 gol ve 4 asist sığdırdı. Deneyimli yıldız bu istatistiklerle, kariyerinin altın çağını yaşadığı Liverpool günlerini hatırlattı.

RIDVAN DİLMEN’DEN BABEL’E ÖVGÜLER

Ryan Babel’in kaybolmak üzereyken Beşiktaş’ta kendini bulduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, yetenekli oyuncunun şu anki form durumuyla Barcelona’da oynayabileceğini savundu.

  • "Babel kaybolmak üzereyken Beşiktaş'ta kendini buldu. Ligimizdeki en yetenekli yabancı oyuncu Babel. Barcelona'nın sol tarafında rahatlıkla oynar."