Beşiktaş, Fellaini transferinde PSG ve Inter'i solladı!

​Beşiktaş Fellaini transferinde PSG ve Inter'i solladı!
​Beşiktaş Fellaini transferinde PSG ve Inter'i solladı!

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Fellaini için transfer hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, PSG ve Inter ile oyuncu için kapışıyor.

Beşiktaş'ta kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Liste başında yer alan isim ise son zamanlarda kardeşi Türkiye'ye gelen ve adı Beşiktaş'la anılan Marouane Fellaini.

Beşiktaş'ta bu transferin gündeme gelme sebebi ise, geldiği günden bu yana orta sahadaki yükü kaldıran Atiba'nın artık 35'ine dayanması.

Beşiktaş orta sahada Atiba'dan sonra 6 numarada oluşacak boşluğu doldurmak için Fellaini'de oldukça ısrarcı.

Edinilen bilgilere göre Beşiktaş yönetimi de oyuncu için Manchester United ile görüşmeleri başlatmış durumda. Pazarlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

EN CİDDİ TALİP BEŞİKTAŞ

Belçikalı oyuncuya PSG ve Inter gibi Avrupa devlerinin talip olduğu belirtilse de şu an eli en güçlü olan ekibin Beşiktaş olduğu belirtiliyor. Avrupa'daki futbol kulislerinde ve basında da bu transfer en güçlü tarafın Beşiktaş olduğu dile getiriliyor. Beşiktaş, Kırmızı Şeytanları makul bir fiyata ikna edebilirse Fellaini devre arasında renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Devre arasında anlaşmanın sağlanmaması halinde ise gelecek sezon için ön protokol imzalanacak.

ANKET SONUÇLARI BEŞİKTAŞ DİYOR

29 yaşındaki futbolcunun adının transfer piyasasında anılmaya başlamasının ardından Belçikalının geleceği hakkında bir anket düzenlendi. İtalyan sitelerinde düzenlenen ankette oyuncunun bir sonraki adresinin neresi olacağı soruldu. Çıkan sonuçta %54 ile Beşiktaş zirvede yer alırken %30 İtalya, %13 Premier Lig'de kalmalı ve %3 PSG'ye şans verildi.

MOURİNHO ENDİŞELİ

Portekizli teknik adam, sezon sonu sözleşmesi sonlanan Fellaini'nin ayrılmasından endişe duyduğunu dile getirmişti.

Ayrıca kulüp ile oyuncu arasındaki görüşmelere karışmayacağını belirten Mourinho, "Ben kontrat görüşmelerine karışmam, iki tarafa saygı duyarım" demişti.

YÖNETİM HAYIR DEMEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak'a Fellaini transferinin sorulması üzerine, Beşiktaşlı yönetici "Bizde transfer hiç bitmez, hep çalışıyoruz" sözleriyle cevap vermişti.