Beşiktaş savunmasında büyük eksiklik!

Beşiktaş.
Beşiktaş.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında yarın konuk edecekleri Bayern Münih karşısında, Pepe ve Tosic'in sahada olamayacağını açıkladı.

Şenol Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve siyah-beyazlı oyuncu Ricardo Quaresma'nın da katıldığı basın toplantısında yarınki karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Rakipleriyle yaptıkları ilk maçın Domagoj Vida'nın gördüğü kırmızı kartla koptuğuna dikkati çeken Güneş, yarınki karşılaşmanın kendileri için bir test olacağını ifade etti.

PEPE VE TOSİC OYNAMAYACAK

Bayern Münih öncesi takımdaki durumla ilgili bilgi veren deneyimli teknik adam, Pepe ve Tosic'in sakatlıklarından dolayı oynayamayacaklarını belirtti.

Dusko Tosic'in olmamasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Şenol Güneş, şunları söyledi:
  • "Tosic'in ön adale grubunda sıkıntısı var. Caner ve Adriano'nun da sıkıntıları var ama durumlarına bakacağız. Pepe, Tosic ve Vida kesin olmayacak. Tosic, hafta sonu oynar mı, oynarsa risk artacak. Dün Tolgay'ın da sıkıntısı vardı ama bugün itibarıyla iyi. Tosic, cuma gününe kadar toparlayabilir. Pepe, dün koşu yaptı. Perşembe günü ayakkabı giyerse ne olur, o da soru işareti... Vida cezalı olduğu için yok."