Beşiktaş'ın B planı Dragovic!

​Beşiktaş'ın B planı Dragovic!
​Beşiktaş'ın B planı Dragovic!

Savunmaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın, Vida için Dinamo Kiev yönetimini ikna edemezse Trabzonspor'un da istediği savunma oyuncusu Dragovic'e yöneleceği öne sürüldü.

Beşiktaş, aralık ayında sözleşmesi sona erecek olan Domagoj Vida'yı transfer etmek için Dinamo Kiev kulübünü ikna etme turu atıyor. Oyuncuyla anlaşan siyah beyazlılar, kulüple de anlaşarak Hırvat futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Ancak siyah beyazlı yönetimin hedefindeki tek isim Vida değil.

Almanya'nın önde gelen basınlarından Bild'in haberine göre, Beşiktaş, Bayer Leverkusen'de forma giyen savunma oyuncusu Aleksandar Dragovic için harekete geçti.

İnter ve Roma dışında Trabzonspor'un da hedefinde olan Avusturyalı futbolcu için Kartal, Kiev'in vereceği cevabı bekliyor. Siyah beyazlıların Dragovic'e ön teklifi yaptığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon Leverkusen tarafından Dinamo Kiev'den 18 milyon euro karşılığında transfer olan Dragovic'i Beşiktaş'ın bir sezonluk kiralaması gündemde.

Dinamo Kiev'le anlaşmanın sağlanamaması durumunda Vida'nın devre arasına takıma katılacak olması, siyah beyazlıları bu transferi gerçekleştirmeye itiyor

26 yaşındaki defans oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 12 milyon euro.