Beşiktaş'ın kafasını karıştıran Talisca teklifi

​Beşiktaş'ın kafasını karıştıran Talisca teklifi
​Beşiktaş'ın kafasını karıştıran Talisca teklifi

Transfere hızlı bir giriş yapan Beşiktaş'ta Talisca için Benfica ilginç bir teklif yaptı. Portekiz kulübü Brezilyalı oyuncu yerine bedava oyuncu vermeyi teklif etti.

Transfer döneminin en hareketli kulübü Beşiktaş'ta her gün yeni bir isim için teklif veriliyor. Cenk, Babel derken bu sefer de Talisca için oldukça ilginç bir teklif yapıldı.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan bir habere göre 2 sezon önce Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Talisca için Benfica, Beşiktaş'ın karşısına bu sefer değişik bir formülle çıktı. Portekiz kulübü Talisca'yı geri alıp yerine genç bir ismi bedavaya teklif etti.

Benfica, sözleşme gereği Talisca üzerinde pay hakkı bulunan Beşiktaş'a, Brezilyalı oyuncu yerine 24 yaşındaki oyuncusu Rafa Silva'yı önerdi.

YÖNETİM DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİ

Talisca'da olduğu gibi Rafa Siva'nın gelişimini Beşiktaş'ta yapmasını düşünen Benfica yönetimi, Fikret Orman'a şu teklifle geldi:

  • "Talisca'yı Çin'den ve İngiltere'den isteyen kulüpler var. Şu anda satarsak size pay yerine Rafa Silva'yı iki yıllığına bedelsiz kiralayalım. İki sene sonra da Rafa Silva'yı başka takıma sattığımızda size iyi bir pay verelim. Çok yetenekli bir oyuncu. Ve sizin hocanız da yetenekli oyuncuları parlatmakta usta"
Bu teklif karşısında şaşıran ve düşünmek isteyen Orman ise durumu yönetici arkadaşları ile görüşüp son kararını verecek.

BENFİCA'DA ŞANS BULAMIYOR

Beşiktaş'a teklif edilen Rafa Silva, Benfica'da fazla forma şansı bulamıyor. 24 yaşındaki yıldız adayı, her iki kanatta oynayabiliyor ancak gerçek bölgesi forvet arkası.