Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu
Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu lider olarak tamamlamayı garantileyen Beşiktaş'ın muhtemel beş rakibi belli oldu.

Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu lider olarak tamamlamayı garantileyen Beşiktaş'ın bir üst turda eşleşeceği muhtemel rakiplerinden beşi belli oldu. Dün gece Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D Grubu maçları tamamlandı. Siyah-beyazlı temsilcimiz bu akşam deplasmanda Alman ekibi RB Leipzig ile karşı karşıya gelecek.

İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri;

Basel
Basel, A Grubu mücadelesinde Benfica'yı 2-0 mağlup etti ve 12 puanla grup ikincisi oldu.
Basel Basel, A Grubu mücadelesinde Benfica'yı 2-0 mağlup etti ve 12 puanla grup ikincisi oldu.
Bayern Münih
B Grubu son maçında PSG'yi 3-1 mağlup eden Bayern Münih grubunu ikinci tamamladı ve Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri arasına girdi.
Bayern Münih B Grubu son maçında PSG'yi 3-1 mağlup eden Bayern Münih grubunu ikinci tamamladı ve Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri arasına girdi.
Chelsea
Chelsea son maçta Atletico Madrid'le 1-1 berabere kaldı. İkili averajda Roma'nın gerisinde kalan Chelsea Beşiktaş'ın rakibi oldu.
Chelsea Chelsea son maçta Atletico Madrid'le 1-1 berabere kaldı. İkili averajda Roma'nın gerisinde kalan Chelsea Beşiktaş'ın rakibi oldu.
Juventus
Dün gece Olympiakos’u 2-0 mağlup eden Juventus, D Grubu'nu ikinci olarak bitirdi.
Juventus Dün gece Olympiakos’u 2-0 mağlup eden Juventus, D Grubu'nu ikinci olarak bitirdi.
Real Madrid
Ayrıca geçen hafta H Grubu'nu ikinci olarak bitireceği garantilenen Real Madrid, Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri arasına girmişti.Son iki muhtemel rakip ise bu akşam belli olacak.
Real Madrid Ayrıca geçen hafta H Grubu'nu ikinci olarak bitireceği garantilenen Real Madrid, Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri arasına girmişti.Son iki muhtemel rakip ise bu akşam belli olacak.