Beşiktaş'lı yönetici: Artık tek büyük var, o da Beşiktaş!

Tek büyük Beşiktaş
Tek büyük Beşiktaş

Porto maçı sonrasında dönüş yolunda bir Beşiktaşlı yönetici Türkiye'de artık Beşiktaş'ın önüne geçilemeyeceğini belirtirken ezeli rakiplerin geride kaldığını vurguladı. Otoriteler de Beşiktaş'ın Türkiye'yi domine eden bir kulüp olacağı görüşünde birleşiyor.

Devler Ligi’ne Porto deplasmanında galibiyetle başlayan Beşiktaş’ın keyfine diyecek yok. Dönüş yolculuğu sırasında yöneticilerden ezeli rakipleri kızdıracak sözler geldi. Bir yönetici, “Eskiden bizi yok sayıp, ‘3 değil 2 büyük var’ derlerdi. Şimdi tek büyük var. O da Beşiktaşifadesini kullandı.

Türk futbolunun gururu

Fenerbahçe ve Galatasaray’ınköy takımlarına elendiğini söyleyen yöneticiler, “Biz Avrupa devini deplasmanda dize getirdik. Türk futbolunun bir kez daha gururu olduk diye konuştu.

Aradaki makas açılıyor

Futbol otoriteleri de Beşiktaş ile ezeli rakipleri arasındaki makasın giderek açıldığına dikkat çekerken, “Hem saha içinde hem saha dışında büyük bir başarı hikayesi yazılıyor dedi.

Fener'in büyük hasreti

Fenerbahçe’nin 9 yıldır Şampiyonlar Ligi’ne gidemediğini, Galatasaray’ın da 2 yıldır Avrupa’da olmadığına dikkat çeken otoriteler, “Artık Beşiktaş’ı durdurmak çok zor olacak” görüşünde birleşti.

Kaynak: Takvim