Beşiktaş'ta kriz büyüyor: Abdullah Avcı giderse yeni hoca yok

Beşiktaş taraftarı dün oynanan Trabzonspor maçının ardından Teknik Direktör Abdullah Avcı'yı istifaya davet etti.
Beşiktaş taraftarı dün oynanan Trabzonspor maçının ardından Teknik Direktör Abdullah Avcı'yı istifaya davet etti.

Beşiktaş'ta Trabzon mağlubiyeti sonrası sular durulmuyor. Beşiktaş taraftarının dün oynanan Trabzonspor maçının ardından Teknik Direktör Abdullah Avcı'yı istifaya davet etmesi sonrasında gözler yönetime çevrildi. Ancak alınan olağanüstü seçim kararı nedeniyle siyah-beyazlı takımda şu anda teknik direktör değişikliğine gitmesi mümkün görünmüyor. Abdullah Avcı bu dönemde istifa ederse seçime kadar teknik adam getirilmesi düşünülmüyor.

Beşiktaş'ta oynanan futbol ve alınan sonuçlar taraftarları çileden çıkardı. Geride kalan 6 lig maçında yalnızca 1 galibiyet alan ve 5 puan toplayan siyah-beyazlılar, ligde 16. sıraya gerilerken, geçtiğimiz hafta Başkan Fikret Orman'ın istifa kararı aldığını açıklamasının ardından idari anlamda da büyük bir sıkıntı yaşanıyor.

Abdullah Avcı istifa ederse seçime kadar teknik adam getirilmeyecek

Beşiktaş taraftarı dün oynanan Trabzonspor maçının ardından Teknik Direktör Abdullah Avcı'yı istifaya davet etti. Protestolar sonrasında şimdi gözler yönetimde. Ancak alınan olağanüstü seçim kararı nedeniyle siyah-beyazlı takımda şu anda teknik direktör değişikliğine gitmek mümkün değil. Takımı toparlamak isteyen Abdullah Avcı da, futbolcuların 3 gün sonra oynanacak olan Wolverhampton maçına konsantre olmasını istiyor. Trabzonspor maçının ardından ara vermeden hazırlıklarına başlayacak olan Beşiktaş'ta, yönetimin bu periyotta nasıl bir hamle yapacağı merak konusu. Zira Abdullah Avcı bu dönemde ekibiyle birlikte istifa ederse, mevcut yönetim, takımın başına 20 Ekim'de gerçekleşecek seçime kadar herhangi bir teknik adam getirmeyi düşünmüyor.