Beşiktaş'tan Vagner Love hamlesi

​Beşiktaş'tan Vagner Love hamlesi
​Beşiktaş'tan Vagner Love hamlesi

Beşiktaş, Cenk Tosun'un talipleri artması üzerine Vagner Love'u gündemine aldı. Cenk Tosun'un olası bir ayrılığı halinde Vagner Love ile görüşülecek.

Beşiktaş, iki sezondur lig ve Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla özellikle İngiliz ekiplerini peşine takan Cenk Tosun'un olası bir ayrılığına karşı önlemini şimdiden almaya çalışıyor.

Cenk Tosun'un devre arasında çok iyi bir teklifle satılma riskine karşı siyah-beyazlı takım, santrafor listesini şimdiden oluşturmaya başladı. Menajerler tarafından Beşiktaş'a sürpriz bir isim önerildi. Geçtiğimiz sezon gol kralı olarak lige damga vuran Alanyasporlu Vagner Love Beşiktaş'ın listesine girdi. Vagner Love, bu sezon forma giydiği 12 maçta 9 gole imza attı.

ŞENOL GÜNEŞ'İN FİKRİ SORULACAK

Beşiktaş, Alanyaspor ile 2020'ye kadar kontratı olan Vagner Love'u beklemeye aldı. Yöneticilerin, eğer Cenk ayrılırsa yerine düşündüğü Vagner Love için Şenol Güneş'in kararı çok önemli. Tecrübeli teknik adam Vagner Love için yeşil ışık yakarsa, Alanyaspor'un kapısı çalınacak. Daha önce Avrupa'da CSKA Moskova ve Monaco formaları giyen Vagner Love Şampiyonlar Ligi'nde de 25 maçta forma giydi. Brezilyalı golcünün Şampiyonlar Ligi kariyerinde 10 gol 6 asisti bulunuyor.

Bu transferde Cenk Tosun'dan gelecek paranın kullanılması bekleniyor.