Bir devir kapandı! Neymar'dan Barcelona'ya veda!

Bir devir kapandı! Neymar'dan Barcelona'ya veda!​
Bir devir kapandı! Neymar'dan Barcelona'ya veda!​

PSG, Rekor bir bonservis bedeli ödemeyi kabul ederek Neymar transferinde sona geldi. Neymar, PSG ile sözleşme imzaladıktan sonra bir de Barcelona'ya veda mesajı yayınladı.

Dünya futbol tarihinin en pahalı futbolcusu artık; Neymar JR. 222 Milyon euro karşılığında PSG'ye transfer olan Neymar tarihe geçti. Dün gece saatlerinde PSG ile sözleşme imzalayan Neymar, bir de veda paylaşımında bulundu.

Takım arkadaşlarından Messi ve Arda Turan, Neymar'a veda paylaşımında bulunmuştu. Ve transfer resmiyet kazanmasının ardından Neymar'dan da Barça'ya veda geldi.

Bir sporcunun hayal edebileceği her şeyi yaptığını dile getiren Neymar, şunları kaydetti:

"Barcelona'da unutulmaz zamanlar geçirdim. Fakat yeni maceralara ihtiyacım var. Yeni kazanımlar elde etmek için ParisSaint-Germain'in teklifini kabul ettim. Cesur bir kariyer planı hazırladım. Kalbimde ayrılık vaktinin geldiğini hissediyorum. Paris Saint-Germain, önümüzdeki birkaç yıl için yeni evim olacak. Bana duydukları güvene karşılık vermeye çalışacağım. 25 yılın olgunluğu ile bir karar verdim. Her şey için teşekkürler Barcelona. Paris, artık ben buradayım. Allah bizi korusun."