Brezilya'dan Talisca'ya büyük şok!

Anderson Talisca.
Anderson Talisca.

İki sezondur siyah beyazlı ekipte gösterdiği performansla milli takım kapısını aralayan Talisca'ya ülkesinin en önemli basın kuruluşundan şok bir haber geldi. FOX Sports'un brezilya hesabından Talisca'nın milli takıma alınması hakkında düzenlediği ankette, sonuç Talisca'nın aleyhine çıktı.

Siyah beyazlıların Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, Beşiktaş'ta geçirdiği 2. sezonunda Brezilya Milli Takımı kadrosuna çağrıldı. Genç oyuncunun bu başarısı siyah beyazlı taraftarlar tarafından büyük bir sevinçle karşılanırken, ülkesi Brezilya'da ise oldukça olumsuz yorumlar aldı.

Fox Sports Brezilya'nın Twitter hesabında yer alan "Talisca'nın milli takıma seçilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki anket sorusuna Brezilyalıların büyük bir çoğunluğu 24 yaşındaki oyuncunun Brezilya Milli Takımı'na katılmasına olumsuz yaklaştı.

Gönderide beğeniler 'hayır'ı retweetler 'evet'i ifade ediyor.
Gönderide beğeniler 'hayır'ı retweetler 'evet'i ifade ediyor.
  • Yapılan bu paylaşımın ardından Beşiktaşlı bazı taraftarlar Talisca hakkında olumsuz cevap verenlere siyah beyazlı forma ile attığı gollerden kesitler paylaşarak cevap verdi.