'Bu sene de Beşiktaş şampiyon'

'Bu sene de Beşiktaş şampiyon!'
'Bu sene de Beşiktaş şampiyon!'

Galatasaray'ın geriye düştüğü maçta Bursaspor'u 2-1 yendiği mücadeleyi değerlendiren Ahmet Çakar, sarı-kırmızılıların fikstürünün çok kolay olduğunu ifade ederken, "Bu sene de Beşiktaş şampiyon olur" yorumunda bulundu.

Ahmet Çakar, Bursaspor-Galatasaray maçı sonrası ilginç bir iddia geldi. Çakar, bu sene de Beşiktaş'ın şampiyon olacağını ileri sürdü.

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Bursaspor deplasmanında aldığı galibiyeti değerlendirirken dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Teknik direktör Igor Tuor'un ikinci yarıda bekleri çıkarmasına değinen Çakar, "Tudor büyük bir kumar oynadı ve tuttu maçı kazanmayı başardı"dedi. Ahmet Çakar ayrıca bu sene de şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın avantajlı olduğunu iddia etti.

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar'ın yaptığı açıklamalar şöyle;

"Galatasaray zor maç yapmadı"

Galatasaray'ın ilk hafta oynadığı karşılaşmalar
Galatasaray'ın ilk hafta oynadığı karşılaşmalar

"Galatasaray'ın şuana kadar oynadığı bütün takımlar vasat ve vasat altı takımlardı. Beşiktaş'ı, Fenerbahçe ve Porto karşısında izledim bir kanaatim var. Fenerbahçe'yi Trabzonspor Beşiktaş ve Başakşehir karşısında izledim kanaatim var ama Galatasaray zor maç yapmadı bir kanaatim yok."

"Gomis'in alternatifi yok"

Galatasaray'ın Bursaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta Gomis bu sefer golle buluşamadı.
Galatasaray'ın Bursaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta Gomis bu sefer golle buluşamadı.

"Bu sene de Beşiktaş şampiyon olur, Galatasaray kötü takımdır demiyorum ama daha büyük takımlara karşı görmek istiyorum. Galatasaray'ın en büyük handikapı Gomis'dir, Allah göstermesin sakatlanırsa bu oyuncunun alternatifi yok. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ise forvet hattı çok zengin ve kaliteli ama Galatasaray'da Gomis'in alternatifi yok."