Burak Yılmaz Trabzonspor’a imzayı attı! Selçuk İnan transferini açıkladı!

​Burak Yılmaz Trabzonspor’a imzayı attı! Selçuk İnan transferini açıkladı!
​Burak Yılmaz Trabzonspor’a imzayı attı! Selçuk İnan transferini açıkladı!

Burak Yılmaz, Trabzonspor’la resmi sözleşme imzaladı. İmza töreni sırasında birçok konuyu değerlendiren Burak, Selçuk İnan’ı üstü kapalı bir şekilde bordo-mavili takıma davet etti.

Selçuk İnan imza atacak mı?

Galatasaray’la yaşadığı sorunların ardından sarı-kırmızılılardan ayrılacağı ileri sürülen Selçuk İnan hakkında da Burak Yılmaz’dan önemli açıklamalar geldi. Burak, “Selçuk İnan benim arkadaşım değil kardeşim. Sadece soyadımız farklı. Türk futbol tarihi için çok büyük bir oyuncudur. Yönetimimiz uygun görürse, hocamız isterse ben Selçuk’la oynamak isterim. Keşke” dedi.

Milli takım yorumu

A Milli Takım’da yaşananlar hakkında pek fazla konuşmak istemeyen Burak, “Bugün Trabzon'un günü. Buraya dönüşüm önemli. Milli takıma saygı duyuyorum. 4 maçı alınca dünya kupasına gideceğiz. Milli takım için verilen kararlara saygı duyuyoruz” şeklinde konuştu.

2010-11 sezonu hakkında flaş yorum

Burak Yılmaz, 2010-2011 sezonu hakkında kendisine yöneltilen soruyu da yanıtladı. Golcü futbolcu, “2010-11 sezonuyla ilgili benim düşüncelerim nettir. Taraftarlarımıza haddim olmadan şunu söylemek istiyorum. Bizler şu anda o sezonu düşünmeyelim. 2010-11 için başkanımız başkanımız hak arayışını sürdürüyor. Canımız yandı, hak arayışımız gerekli yerlerde aranıyor bunu bilelim. 2010-11 sezonundaki taraftarları hatırlayalım bu seneyi kaybetmeyelim” dedi.

Onazi’ye teşekkür etti

Yeniden 17 numaralı formayı giyecek olmasıyla ilgili olarak Burak, “17 numarayı ben giyeceğim. Bu nedenle Onazi’ye teşekkür ederim” ifadelerini kullandım.

“Hazır durumdayım”

Maçlara çıkmaya hazır olduğunu belirten Burak, “5 maçlık ceza aldım yaklaşık 2 hafta hiçbir şey yapmadım. Son üç haftadır sıkı çalışıyorum. Bugün de antrenmanlara başlayacağım. Elbette her şey hocamızın takdiri” dedi.