Burak Yılmaz'dan Şenol Güneş'e övgü

Burak Yılmaz bu sezon çıktığı 15 maçta 11 gol kaydetti.
Burak Yılmaz bu sezon çıktığı 15 maçta 11 gol kaydetti.

Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz, teknik direktör Şenol Güneş'e övgüler yağdırarak "Şenol Güneş'in hayatımdaki yeri tarif edilemez. Hiç uzatmayacağım, şu anda neye sahipsem onun sayesindedir" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, siyah-beyazlı taraftarları mutlu etmek için sahada her şeyini verdiğini belirtti.

"Hem heyecan hem de biraz korku vardı"

Vodafone Park'ta seyircinin önüne çıkmadan önce heyecan yaşadığını vurgulayan Burak Yılmaz, şunları kaydetti:

  • O gece uyuyamamıştım. Bunu tarif edemiyorsun işte. Tatlı bir heyecan, hatta heyecandan ziyade bir futbolcunun hayatında yaşayabileceği en güzel duygulardan biri. Bunun haricinde ilk maçıma çıkarken gelebilecek tepkileri de bildiğim için hem heyecan hem de biraz korku vardı. Bir de beni tanıyanlar baskı altında daha iyi performans sergilediğimi biliyor. Bu sebeple o korku hissini üzerimden çabuk attım. Açıkçası bu heyecanı sadece ilk maçta değil, Vodafone Park'a çıktığım her maçta hissediyorum.

"Şenol Güneş'in hayatımdaki yeri tarif edilemez"

Burak Yılmaz, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kariyerindeki yerinin büyük olduğunu belirterek, şunları ifade etti:

  • Şenol Güneş'in hayatımdaki yeri tarif edilemez. Hiç uzatmayacağım, şu anda neye sahipsem onun sayesindedir. Allah ondan razı olsun, benim için baba gibidir, çok güzel bir insandır. Zaten en büyük özelliği 'sorunlu, bitti' denilebilecek oyuncuların hepsini hayata döndürüp, en yüksek performansı alabilmesidir. Aslında bütün bunları nasıl yaptığını da kendisine sormak gerek. Eminim daha birçok Burak çıkartacaktır.