Cenk Tosun'un harika asistinde kimsenin fark etmediği detay

Cenk Tosun
Cenk Tosun

Beşiktaş forması giyen Cenk Tosun'un Porto karşısında Talisca'ya yaptığı asistin sırrı ortaya çıktı. Cenk Tosun'un gol pasına kadar sürdüğü topa yaptığı üç dokunuşu da sol ayağıyla gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tarihinde ilk kez ikinci tura yükselen Beşiktaş’ta gözler Cenk Tosun’un üzerinde.

Siyah beyazlı ekibin grubu lider tamamlamasında ve Devler Ligi tarihinde bunu başaran ilk Türk takımı olmasında büyük pay sahibi olan Cenk Tosun, 1-1 biten Porto maçında yaptığı asistle bir kez daha takdir topladı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Anderson Talisca’nın attığı golü hazırlayan Cenk Tosun’un sol kanattan yaptığı binderme, attığı şık çalım ve verdiği ‘al da at’ pası kadar bir başka detay da dikkat çekti. Başarılı oyuncunun, gol pasından önce topu sürerken yaptığı 3 dokunuşu da ters ayağı olan sol ayağıyla yaptığı ortaya çıktı.

Fotoğraf: GZT
Fotoğraf: GZT

Fotoğraf: GZT
Fotoğraf: GZT

Fotoğraf: GZT
Fotoğraf: GZT

Rakibini sol ayağıyla yaptığı şık dokunuşla geçen Cenk Tosun, aşırttığı topu yine sol ayağıyla düzeltti. Ceza sahası içine kat ettiği koşuda topu yine sol ayağıyla süren Cenk Tosun, gol pasını ise sağ ayağıyla verdi.

Fotoğraf: GZT
Fotoğraf: GZT

Cenk Tosun daha önce attığı sağ ayak, sol ayak ve kafa golleriyle Şampiyonlar Ligi’nde ‘perfect hat-trick’ yapma başarısı göstermişti.