Cristiano Ronaldo 15 dakikada 'servet' harcadı

Cristiano Ronaldo ve ailesi, Londra seyahatini ölümsüzleştiriyor.
Cristiano Ronaldo ve ailesi, Londra seyahatini ölümsüzleştiriyor.

Cristiano Ronaldo'nun Londra seyahati 'bizler için' pahalıya patladı. Ailesiyle birlikte önce dünyaca ünlü bir deniz restoranında keyifli bir akşam yemeği yiyen Portekizli oyuncu, ardından bale izlemeye geçti ve kült eserlerden biri olan La Bayadera'ya gitti. Ronaldo ailesi geceyi ise Hotel Bulgari'de geçirdi.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, ailesiyle birlikte Londra’da yemeğe gittiği lüks restoranda dudak uçuklatan bir hesap ödedi.

Deniz mahsulleriyle meşhur dünyaca ünlü restorana nişanlısı Georgina Rodriguez ve oğlu Cristiano Ronaldo Jr. ile birlikte keyifli bir akşam yemeğe yiyen yetenekli futbolcu, 31 bin avro hesap ödedi. Restoranda yalnızca 15 dakika kalan Ronaldo ailesinin ödediği meblağ, Türk Lirası ile 190 bin TL yapıyor.

Ronaldo ailesi gittikleri lüks mekanda hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyor.
Ronaldo ailesi gittikleri lüks mekanda hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyor.

Royal Opera House'da La Bayadera'yı da izleyen Cristiano Ronaldo ile çocuklarının annesi Georgina Rodriguez buradan mutlu bir biçimde ayrıldı. Çocukluğundan bu yana bale tutkunu olan Georgina, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Vatandaşım Marianela'nın elinden çıkmış Bayadere'yi seyrederken harika bir akşam geçirdim. Rüyalarım gerçek oldu, teşekkür ederim aşkım" yazdı.

Operadan sonra Cristano Jr.'ı da yanlarına alan çift, Hotel Bulgari'ye geçti. Londra'nın Knightsbridge bölgesinde bulunan otelde bir gecelik konaklama bedelinin 10 bin avrodan fazla olduğu biliniyor.

Ronaldo'nun eşi Georgina Rodriguez, operada 'bir de beni tek çek' diyor.
Ronaldo'nun eşi Georgina Rodriguez, operada 'bir de beni tek çek' diyor.

LA BAYADERA NEDİR? NEDEN BU KADAR ÖNEMLİ?

19. yüzyılın romantik ve dramatik hayal gücünü yansıtması bakımından dönemin en önemli prodüksiyonu olarak kabul edilen eser, ilk olarak 4 Şubat 1877'de St. Petersburg'da sahnelendi ve günümüzde de hala aynı heyecan verici etkisini koruyor.

Eser romantik dönemin en tipik özelliği olan egzotik yerleri ele alması bakımından da seyircisini ilk andan itibaren etkisi altına alıyor. La Bayadere'nin zengin ve gösterişli atmosferi hem dekora hem de kostümlere yansıyor. Eseri cazip kılan konusu olduğu kadar aynı zamanda müziğindeki dramatik yapı.

La Bayadera'nın afişi.
La Bayadera'nın afişi.

LA BAYADERA’NIN KONUSU NE?

Eser efsanevi Hindistan'da geçer. Bayadere yani tapınak dansçısı olan Nikiya, soylu savaşçı Solor'a aşıktır. Ancak, Rajah kızı Gamzatti'nin Solor'la evlenmesine karar vermiştir. Gamzatti'nin güzelliğiyle büyülenen Solor Nikiya'ya verdiği sözleri unutur. Rajah Nikiya ve Solor'un aşkını Nikiya'ya aşık olan Yüce Brahmin'den öğrendiğinde tapınak dansçısını öldürtmeye karar verir.

Gamzatti Solor'dan vazgeçmesi için Nikiya'yı ikna etmeye çalışır, fakat Nikiya bunu reddederek prensese saldırır, böylece prenses de Bayadere'in öldürülmesi gerektiğine kanaat getirir. Nikiya Gamzatti ve Solor'un nişan töreninde dans eder. Rajah ve Gamzatti tarafından gönderilen çiçek sepetine saklanmış zehirli bir yılan tarafından sokulur. Dansçı, Tanrıların lanetini, ölümünden sorumlu olanların üzerine çağırarak ölür.