Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ronaldo-Messi kıyaslaması

​Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ronaldo-Messi kıyaslaması
​Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ronaldo-Messi kıyaslaması

Gzt.com’da canlı yayınlanan "Gençlik ve Teknoloji" buluşması katılan Cumhurbaşkanı, programda kendisine sorulan "Ronaldo mu, Messi mi?" sorusuna cevap verdi. Erdoğan, tercihini Portekizli yıldız Ronaldo'dan yana kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com’da canlı yayınlanan sosyal medya özel yayınında gençlerin sorularını yanıtladı.

İlk kez bir sosyal medya canlı yayınında gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan; moderatörlüğünü de bizzat kendisi yaptığı programda genç mühendisler ve öğrencilerle bilim, teknoloji ve sosyal medya hakkında konuştu. İlerleyen dakikalarda sosyal medyadan gelen bir soru ile konu futbola ve şu an devam eden Dünya Kupası'na geldi.

Dünya futbolunun en önemli iki ismi Ronaldo ve Messi arasında hangisini tercih ettiği soruldu.

İşte Erdoğan'ın "Ronaldo mu, Messi mi?" sorusuna verdiği cevap;

                                    
                                    
                                    "Messi mi Ronaldo mu dersen, Ronaldo'yu çok daha farklı görüyorum. Hele hele hat-trick yapması o maçta çok önemliydi. Frikik zaten tartışılmaz. O maçtaki performansı, karakteri hele hele Filistin meselesindeki karakteri çok önemli. Onun için alkışlıyorum."
İşte Erdoğan'ın "Ronaldo mu, Messi mi?" sorusuna verdiği cevap; "Messi mi Ronaldo mu dersen, Ronaldo'yu çok daha farklı görüyorum. Hele hele hat-trick yapması o maçta çok önemliydi. Frikik zaten tartışılmaz. O maçtaki performansı, karakteri hele hele Filistin meselesindeki karakteri çok önemli. Onun için alkışlıyorum."

❗️Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Messi-Ronaldo kıyaslaması

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()