Cüney Çakır'ın derbi notu belli oldu: Daha çok tartışılır!

Cüney Çakır'ın derbi notu belli oldu: Daha çok tartışılır!​
Cüney Çakır'ın derbi notu belli oldu: Daha çok tartışılır!​

Hafta sonu oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan Cüneyt Çakır'ın derbi notu belli oldu.

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yöneten hakem Cüneyt Çakır, verdiği ve vermediği kararlarla oldukça tartışılmıştı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Cüneyt Çakır yönetti.
Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Cüneyt Çakır yönetti.

Cüneyt Çakır'ın derbide sergilediği yönetim sonrası kaç puan aldığı belli oldu. Cüneyt Çakır derbideki yönetimiyle 7.8 puana layık görüldü. Bu not tatmin edici ama eksikleri de var anlamını taşıyor.

Cüneyt Çakır, verdiği ve vermediği kararlarla derbinin en çok tartışılan ismi oldu.
Cüneyt Çakır, verdiği ve vermediği kararlarla derbinin en çok tartışılan ismi oldu.

CÜNEYT ÇAKIR'IN DERBİDE VERDİĞİ TARTIŞMALI KARARLAR

Türk Telekom Stadı’nda oynanan maçın henüz 6. dakikasında Vincent Janssen’in golüyle 1-0 öne geçen Fenerbahçe’nin sevinci kısa sürdü. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, Hollandalı oyuncunun golünü, Serdar Aziz’e faul yaptığı gerekçesiyle geçersiz saydı.

Tartışma yaratan bu karardan yalnızca 4 dakika sonra ise penaltı ikilemi yaşandı. Maçın 10. dakikasında ceza sahası içerisinde topa elle müdahale eden Serdar Aziz'in pozisyonu için devam kararı veren Cüneyt Çakır, Fenerbahçeli taraftarları çıldırttı.

Tarık Ongun'un tuttuğu takım ortaya çıktı!

Türk Telekom Stadı’ndaki maçın ilk 10 dakikasına Fenerbahçe aleyhine verdiği tartışmalı kararlarla damga vuran Cüneyt Çakır, müsabakanın ikinci yarısında ise Galatasaraylı taraftarları çıldırttı.


Maçın 59. dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Feghouli, Hasan Ali Kaldırım’ı bire birde geçmeye çalıştı. Hasan Ali Kaldırım’ın kayarak müdahalesinde topun eline değdiğini savunan Galatasaraylı futbolcular, penaltı itirazlarında bulundu.

Sylvester Stallone'dan Galatasaray paylaşımı

Maçın hakemi Cüneyt Çakır ise pozisyonda penaltı kararı vermedi ve pozisyonu devam ettirdi.