Derbi öncesinde gözler Cocu'da

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe bugün sahasında Beşikaş'ı ağırlayacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, ilk derbisine çıkarken, Hollandalı hocanın farklı bir 11'le sahaya çıkacağı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş bu akşam 21.00'de Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Sezona kötü başlayan ve ilk 5 haftada 2 galibiyet 3 mağlubiyet alan sarı lacivertlilerde bu akşamki Beşiktaş derbisi, teknik direktör Phillip Cocu için de oldukça kritik olacak. Neredeyse her maça farklı 11'lerle çıkan Cocu, bu maça da farklı bir 11'le çıkacağı ifade edildi.

Fenerbahçe - Benfica maçı sonrasında sarı lacivertli futbolcular
Fenerbahçe - Benfica maçı sonrasında sarı lacivertli futbolcular

Fanatik'in haberine göre Phillip Cocu'nun, sakatlıkları bulunan Hasan Ali Kaldırım ve Martin Skertel'den bu maçta yararlanamayacağı belirtildi. Hollandalı hocanın kaleyi yine Harun’a vermesi beklendiği söylenirken, stoperde Diego Reyes ile Neustader’in yerini garantilediği iddia edildi. Sol bekte Zagreb maçındaki hatalarına rağmen yine İsmail’in olacağı belirtilirken, sağ bekte ise Şener’in ön planda olduğu ancak Isla’nın da formayı almak için çabaladığı öne sürüldü.

Ön liberoda Brezilyalı ilk tercih

Haberin devamında, savunmanın önünde Mehmet Topal’ın yanında Jailson’un birinci tercih olduğu ifade edilirken, Elif Elmas’ın da bu formaya talip olduğu belirtildi. Sağ kanatta Ayew, solda Aatif, ortalarında Benzia ve forvette de Slimani’nin büyük ihtimalle derbide sahada olacağı öne sürüldü.

Jailson, ilk defa Konyaspor karşısından Fenerbahçe forması giydi.
Jailson, ilk defa Konyaspor karşısından Fenerbahçe forması giydi.

Cocu’nun oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, "Rakibimizin çok etkili oyuncuları var. 90 dakika boyunca alanımızı iyi kontrol etmemiz gerekiyor. Sakin kalmak ve maçı 11 kişi tamamlamak çok önemli. Taraftarımızın da desteğiyle tüm Fenerbahçe camiasını mutlu etmek için elimizden geleni yapmamız şart" dediği iddia edildi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Günaydın. Burası Kadıköy!

Fenerbahçe SK (@fenerbahce)'in paylaştığı bir gönderi ()