Derbide ilk gerginlik: Volkan Demirel & Hasan Şaş

Hasan Şaş'ın sakinleştirildiği an.
Hasan Şaş'ın sakinleştirildiği an.

Kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getiren kritik derbi öncesinde Hasan Şaş ile Volkan Demirel arasında sinirler gerildi. Fenerbahçeli futbolcuların ısındığı yarı sahadan geçerek Galatasaray tribününe üçlü çektiren Hasan Şaş, sarı lacivertli taraftarların kendisine su atmasının ardından Volkan Demirel'le tartıştı.

Spor Toto Süper Lig 28. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Dev derbi öncesinde ilk gerginlik Volkan Demirel ile Hasan Şaş arasında yaşandı.

Müsabaka öncesinde takımların ısındığı esnada Galatasaray tribünlerini selamlamaya giden Hasan Şaş, sarı lacivertli taraftarların protestosuyla karşılaştı. Fenerbahçeli futbolcuların ısındığı yarı sahadan geçerek deplasman tribününe üçlü çektirmeye giden Hasan Şaş, bu esnada tribünden atılan yabancı maddelerin hedefi oldu.

Vücuduna isabet eden su şişesinden su içtikten sonra yaşananları Volkan Demirel’e işaret eden Hasan Şaş, deneyimli eldivenin yanına gelmesinin ardından kendisine su atıldığını anlattı. Volkan Demirel’in sarı lacivertli taraftarları savunmasının ardından ikili arasında tansiyon yükseldi.

  • Volkan Demirel ile Hasan Şaş arasından gerilen sinirler, takım arkadaşları ve teknik heyetteki görevlilerin araya girmesiyle büyümeden yatıştırıldı.