Dünya devi son 16 turunda Beşiktaş'ı istiyor!

​Dünya devi son 16 turunda Beşiktaş'ı istiyor!
​Dünya devi son 16 turunda Beşiktaş'ı istiyor!

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalan Beşiktaş sosyal medyada iddialı bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşıma Alman devi Bayern Münih, manidar bir cevap verdi. İşte bu ilginç diyalog...

Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'i 2-1 mağlup ederek grubu namağlup tamamlayan Beşiktaş,3 rekor birden kırarak Türk futbol tarihine geçti. Siyah Beyazlılar grup aşamasını namağlup geçen, en çok gol atan ve en çok puan toplayan Türk takımı oldu.

Bu başarının ardından Beşiktaş'ın Twitter hesabından iddialı bir paylaşım yapıldı. Bunun üzerine Bayern Münih'ten siyah-beyazlılara net bir yanıt geldi.

Dün gece alınan galibiyet sonrasında Beşiktaş'ın İngilizce resmi hesabından, "Sıradaki kim?" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yapıldı.

Siyah-beyazlıların bu sorusuna yanıt Alman devi Bayern Münih'ten geldi. Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri arasında yer alan Bayern'in hesabından, James Rodrigues'in "Görüşürüz"şeklinde işarette bulunduğu videoya yer verildi.

Bayern Münih dün yaptığı bu paylaşımdan sonra bugün ise, oyuncusu Tolisso'nun bir röportajını yayınladı. Fransız oyuncu röportajda, geçen sene Lyon formasıyla Vodafone Park'a geldiğini ve atmosfere hayran kaldığını ifade etti.