Dursun Özbek'in Galatasaray'a olan dev borcu ortaya çıktı!

Dursun Özbek'in Galatasaray'a olan dev borcu ortaya çıktı!​
Dursun Özbek'in Galatasaray'a olan dev borcu ortaya çıktı!​

Galatasaray'ın Divan Kurulu'nda konuşan Mustafa Cengiz, kulübün hisselerinin bir kısmına rehin koyduran eski başkan Dursun Özbek'e seslendi. Rehinlerin derhal kaldırılması ricasında bulunan Mustafa Cengiz, Dursun Özbek'in kulübe 28 milyon avroluk borcu olduğunu ve bunun kulübün kendisine olan borcundan düşmesi gerektiğini dile getirdi.

Galatasaray'ın Divan Kurulu'nda üyelere seslenen Mustafa Cengiz, Dursun Özbek'e seslenerek kulübün başındayken yaptığı hatalardan geri dönmesi gerektiğini söyledi. Kulübün Dursun Özbek'e olan borcunu açıklayan Cengiz, eski başkanın da Galatasaray'a 28 milyon TL borcu bulunduğunu ve bunu Dursun Özbek'e olan borçtan keseceklerini açıkladı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar;

DURSUN ÖZBEK, GALATASARAY'A 28 MİLYON TL BORÇLU

  • "Dursun Özbek giderken hisselerimizin bir bölümüne rehin koydurmuş. Kendisinden rica ediyorum bu rehinleri kaldırın. Ayrıca rehinden oluşan haciz bedeli de Galatasaray'a ödetmiş. Bu çok yanlış. Bu rakamın da geri ödenmesi gerekiyor. Bizim hesaplarımıza göre Dursun Özbek'e borcumuz 86 milyon TL. Kendisi de muhasebe müdürlerine inceletsin. Futbolcu cezaları nedeniyle Dursun Özbek'in kulübe 28 milyon TL borcu var. Bu paranın bizim kendisine olan 86 milyon liralık borçtan düşülmesini istiyorum. Eğer genel kurul bu parayı Dursun başkana bağış ediyorsa onu bilemem."

KULÜP SATILACAK İDDİASI

  • ''Milan başkanı maçımızdan 3 saat önce bizi aradı ve gelmek istediğini söyledi. Biz de kendisine loca ayırdık. Medya, 'Çinlilere kulübü satıyor' diye haber yapıyor. Eğer Galatasaray satılırsa ben bu kulübü tutmayı bırakırım. Böyle bir şey olabilir mi?''