Dursun Özbek'ten Fatih Terim ve Arda Turan açıklaması

Dursun Özbek Arda Turan
Dursun Özbek Arda Turan

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Arda Turan transferi konusunda çalışmalarını olduğunu söyledi. Özbek, Fatih Terim tartışmalarını ise doğru bulmadığını belirtti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulübün gündemini meşgul eden Arda Turan ve Fatih Terim konularına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek, camia olarak Igor Tudor’a güvendiklerini ve Hırvat teknik adamın arkasında olduklarını söylerken, Fatih Terim tartışmalarını ise kişisel olarak doğru bulmadığını ifade etti. Özbek ayrıca, Arda Turan’ın transferi konusunda da çalışmalarının olduğunu belirtti.

Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde

                                    
                                    Tudor'la ilgili en ufak şüphemiz yok, hocamızın her zaman arkasındayız. Bizi bu sene başarıya götürecek. Arda'nın Galatasaray'da futbolu bırakması en büyük arzumuz. Bu yönde de çalışmalarımız var. Arda çok iyi bir Galatasaraylı. Bize çok iyi hizmet etmiş bir evladımız. Hizmet vereceği en önemli yer burası. Galatasaray futbol takımının başında bir hoca var. Fatih Terim tartışmalarını doğru bulmuyorum.
Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde Tudor'la ilgili en ufak şüphemiz yok, hocamızın her zaman arkasındayız. Bizi bu sene başarıya götürecek. Arda'nın Galatasaray'da futbolu bırakması en büyük arzumuz. Bu yönde de çalışmalarımız var. Arda çok iyi bir Galatasaraylı. Bize çok iyi hizmet etmiş bir evladımız. Hizmet vereceği en önemli yer burası. Galatasaray futbol takımının başında bir hoca var. Fatih Terim tartışmalarını doğru bulmuyorum.