Dursun Özbek'ten kafaları karıştıran Fatih Terim açıklaması

Fatih Terim Dursun Özbek
Fatih Terim Dursun Özbek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ihtiyaç duyulması halinde Fatih Terim'in sarı kırmızılı kulübe hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi.

Özbek son açıklamasıyla bir kez daha kafaları karıştırdı. Igor Tudor’a güvendiklerinin altını çizen Dursun Özbek, buna rağmen yeniden Fatih Terim’e açık kapı bıraktı. Özbek, ihtiyaç olması halinde Terim’in Galatasaray’a hizmet etmeye hazır olduğunu ifade etti.

Dursun Özbek’in açıklamalarının tamamı şu şekilde:

                                    "Fatih Terim çok iyi bir Galatasaraylı. Galatasaray’a uzun yıllar hizmet etmiş vee başarıdan başarıya koşmuş biri. Elbette ki, Galatasaray’a dönem dönem hizmet edilebiliyor. Fatih Terim, Galatasaray’a hizmet etmeye hazır olduğunu her defasında söylüyor. Dolayısıyla bu dönemde bizim antrenörümüz sayı Tudor. Galatasaray ne zaman Fatih Terim’e ihtiyaç duysa, Fatih Terim hizmet edecektir"
Dursun Özbek’in açıklamalarının tamamı şu şekilde: "Fatih Terim çok iyi bir Galatasaraylı. Galatasaray’a uzun yıllar hizmet etmiş vee başarıdan başarıya koşmuş biri. Elbette ki, Galatasaray’a dönem dönem hizmet edilebiliyor. Fatih Terim, Galatasaray’a hizmet etmeye hazır olduğunu her defasında söylüyor. Dolayısıyla bu dönemde bizim antrenörümüz sayı Tudor. Galatasaray ne zaman Fatih Terim’e ihtiyaç duysa, Fatih Terim hizmet edecektir"