Elmander'den Galatasaray açıklaması: "Neler olacağını göreceğiz"

Johan Elmander
Johan Elmander

İsveç kulübü Orgyte'de aktif futbol hayatını sonlandıran ve Fatih Terim'in yardımcısı olması beklenen Elmander'dan açıklama geldi.

2011-2014 yılları arasında Galatasaray forması giyen ve sarı kırmızılı forma altında gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen İsveçli golcü Johan Elmander, İsveç 2. Lig ekiplerinden Orgyte'de aktif futbolculuk hayatını sonlandırdı.

Fatih Terim'in yardımcısı olacağı yönünde haberler çıkan Elmander, İsveç basınına verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

  • "Bulunduğum kulüplerde inanılmaz zamanlar geçirdim. Toulouse'da yüksek bir seviyeye ulaştım. Sonra Premier League'e gittim. Ve daha sonra dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Galatasaray'da oynadım. Dünya Kupası, Feyenoord, Djurgardens NAC Breda ve Orgyte... Hepsinin bende özel bir yeri var."

36 yaşındaki İsveçli yıldız, Galatasaray'da göreve gelen Fatih Terim'in yardımcısı olacağı yönünde çıkan haberlerin sorulması üzerine "Bu konu hakkında yorum yapmayacağım. İleride neler olacağını göreceğiz." ifadelerini kullandı.