Ersun Yanal'dan Adebayor yanıtı

Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe ligde 11. sırada yer alıyor.
Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe ligde 11. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde gündeminde olduğu iddia edilen Başakşehir'in Togolu golcüsü Adebayor ile ilgili teknik direktör Ersun Yanal, "Hiç ilgilenmedim" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'nin Göztepe'yi 2-0 mağlup ettiği maç sonrası konuşan teknik direktör Ersun Yanal, Emmanuel Adebayor ile ilgili sorulan bir soruyu yanıtladı.

Togolu golcüyle hiç ilgilenmediklerini söyleyen Yanal, Adebayor ve sarı-lacivertli futbolcu İslam Slimani hakkındaki sorulara Yanal, şu cevabı verdi:

  • Adebayor'a maçta 10 metre yaklaştım daha önce. Onun dışında hiç tanımıyorum. Hiç de ilgilenmedim. Slimani'yle ilgili ise, onun kariyerinde bir oyuncu bizim ülkemizdeki bir takıma transfer ne zaman olsa heyecanla beklerdik. Oyuncumuz ilk yarıda bir türlü ritim yakalayamadı. Bunu yapamadı, yıprandı. Taraftarımız tepki gösterdi. Evet, bağlar zayıfladı, gitme noktasına da geldi. Takım bulsa yardımcı da olacaktık ama artık bizimle. UEFA listemizde de var. Faydalanmak için son noktaya kadar imkanları değerlendireceğiz. Belki şu an sempatik değil ama kazanan Fenerbahçe'nin içinde o da istediği, arzuladığı noktaya ulaşacaktır.