Eski kulübünden Belhanda'ya 10 milyon avro

​Eski kulübünden Belhanda'ya 10 milyon avro
​Eski kulübünden Belhanda'ya 10 milyon avro

Galatasaray'da Badou N'diaye'nin İngiltere'ye transfer olacağı konuşulurken, bir ismin daha takımdan ayrılması gündeme geldi. Sezon başında Galatasaray'a transfer olan Younes Belhanda'ya Avrupa'dan iki kulübün talip olduğu ve Faslı oyuncunun da takımdan ayrılabileceği ileri sürülüyor...

GZT Dış Haberler - Galatasaray'da hafta sonu yaşanan Badou N'diaye krizinden sonra, başka bir ismin de takımdan ayrılmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Galatasaray'ın 10 numarası Younes Belhanda'nın takımda yaşanan bazı olaylar rahatsız olduğu ve Avrupa'dan gelen tekliflerin kafasını karıştırdığı söyleniyor. Faslı yıldızı eski takımı Nice ve Werder Bremen istiyor.

AYRILMAK İSTİYOR

Galatasaray'ın 8 milyon avroya transfer ettiği Belhanda için eski takımı Nice'in10 milyon avro vermeye hazır olduğu öğrenilirken; Werder Bremen'in de bu transfer için oldukça istekli olduğu ve Galatasaray'a transfer döneminin sonuna doğru resmi teklifi ileteceği belirtildi.

Sarı-kırmızılı camiada son yaşanan hadiselerden rahatsız olan Faslı yıldızın ise, takımdan ayrılmak istediği öne sürülürken, eski takımı Nice'e dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.

  • Sezon başında 8 milyon avroya Dinamo Kiev'den transfer edilen Younes Belhanda, bu sezon Süper Lig'de 16 karşılaşmada 2 gol ve 6 asist yaparak takımına katkı sağladı.