Eski Manchester Unitedlı Anderson, Adana Demirspor'da

Anderson
Anderson

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Türkiye'de futbol gündemine bomba gibi oturacak bir transferin altına imza attı. Mavi lacivertli kulüp, bir dönem Manchester United formasını terleten orta saha oyuncusu Anderson Oliveira'yı renklerine bağladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, daha önce Manchester United forması da giyen Brezilyalı futbolcu Anderson Oliveira'yı kadrosuna kattı.

Mavi lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Adana Demirspor'un yeni transferi Anderson, formayı giydi.
Adana Demirspor'un yeni transferi Anderson, formayı giydi.

Açıklamada, "Hayal değil gerçek, Anderson Oliveira Adana Demirspor'da" ifadesi kullanıldı.

Transferin açıklanmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı yıldız, şu açıklamalarda bulundu:

  • "Burada olmaktan çok mutluyum. Takımı Süper Lig'e çıkarmak için elimden geleni yapacağım. 2 hafta içinde en iyi durumuma geleceğim. Takımı Süper Lig'e emin adımlarla çıkaracağım. Buraya gelmeden önce Quaresma, Pepe gibi arkadaşlarım ile konuştum. Sıcaklık konusunda bir problem yaşamam. 2 hafta içinde en iyi performansımı vereceğim. Daha önce Türkiye'den teklif aldım ama başkanımızın teklifi en iyi teklifti. Burada evimde hissedeceğimin garantisini verdiler. Ailem de buraya geldiğim için mutlu. Bu takımı Beşiktaş, F.Bahçe, G.Saray gibi takımlarla karşılaşmak için Süper Lig'e çıkaracağım."

⭐ Manchester United’ın eski yıldızı Anderson, Adana Demirspor'a imza attı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

It's not a dream it's real !!! Anderson Luís de Abreu Oliveira Adana Demirspor'da

Adana Demirspor Kulübü (@adskulubu)'in paylaştığı bir gönderi ()