Eto'o bavulunu toplamaya başladı: Sezon sonunda ayrılıyor

​Eto'o bavulunu toplamaya başladı: Sezon sonunda ayrılıyor
​Eto'o bavulunu toplamaya başladı: Sezon sonunda ayrılıyor

Antalyaspor ile sözleşme uzatmayan yıldız golcü Samul Eto'o'nun sezon sonunda takımdan ayrılarak eski takımı Mallorca'ya transfer olacağı iddia edildi.

2.5 yıl önce Antalyaspor'a transfer olarak tüm dünyayı şaşırtan Samuel Eto'o, Akdeniz ekibinde en çok gol atan yabancı futbolcu olarak tarihe geçti.

Antalyaspor'da kaptanlığa kadar yükselen, takımın başında hoca olmadığı dönemde takıma antrenman bile yaptıran Eto'o'nun sezon sonunda takımdan ayrılmayı düşündüğü öğrenildi.

KARAR AŞAMASINDA

Antalyaspor'a geldiği günden bu yana gösterdiği performansla kulübün efsane isimleri arasındaki yerini şimdiden alan Samuel Eto'o'nun sezon sonunda Antalya'dan ayrılacağı iddia edildi.

Birçok teklif alan yıldız golcünün, Antalyaspor'dan beklediği sözleşme uzatma teklifini alamaması ve yaşanan yönetim krizinden rahatsız olması nedeniyle sezon sonunda ayrılmayı kafasına koyduğu belirtildi.

REAL MALLORCA DEVREDE

Özellikle MLS ve Çin Ligi ekiplerinin ilgi gösterdiği yıldız futbolcu için eski kulübü Real Mallorca'nın da devreye girdiği öğrenildi. Daha önce verdiği röportajlarda futbolu bırakmak istediği kulüp olarak Real Mallorca'yı açıklayan Eto'o'nun sezon sonunda nasıl bir karar vereceği şimdiden merak konusu.