Fatih Terim Galatasaray'ı şampiyon yapacak futbolcuyu açıkladı

Fatih Terim
Fatih Terim

Antalyaspor maçı öncesinde yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Fatih Terim, kadro tercihiyle ilgili açıklamalarda bulunurken, Belhanda'yla ilgili dikkat çekici yorumlar yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalyaspor'la oynayacakları maçtan önce takımın son durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "Açıkçası tabloya baktığımızda inşallah kazanır ve küçük de olsa bir avantaj elde ederiz. Antalyaspor, Hamza hoca ile beraber gayet iyi gitmeye başladı, Hamza'nın dokunuşlarını görüyoruz. Güzel, keyifli bir maç bekliyorum. Sağ tarafta Linnes ve Mariano ile alternatifli bir durumumuz var. Mariano önemli bir oyuncumuz ama bu maçta geçen maçta iyi bir performans gösteren Martin'e şans vermek istedim. Bugün hakkı onundu. Belhanda'yı orta sahada çok iyi şeyler yapacak bir gelecek olarak düşünüyorum. Kazanmaya çalıştığım oyunculardan ve onunla hep konuşuyorum. Yetenekli oyuncuların kazanılması önemli. Çok derin bir kadromuz yok. 18-19 kişiyiz, o yüzden kaybetme lüksümüz de yok. Umarım kaybetmekte kimse ısrarlı olmaz, biz de kaybetmeyiz."